Diverse soorten sfeerhaarden maar de bio haard is de winnaar!

| Meer
soorten sfeerhaarden
 
 
 
 
 
 
Niet alleen een bio ethanol haard is een sfeerhaard; er zijn nog veel meer soorten sfeerhaarden. Al die sfeerhaarden hebben één ding gemeen. Sfeer, natuurlijk, maar ook een bijdrage aan knusheid en gezelligheid. Wat is er nog gezelliger dan op een regenachtige herfstavond lekker met zijn tweeŽn voor een sfeerhaard te zittenÖniks toch!
 
En het fijne is dat u geen rookkanaal nodig heeft dus geen dure verbouwingen in uw woning. Ook de warmte die van een sfeerhaard afkomt zal de gezelligheid alleen nog maar verhogen.
Let u er wel op dat u voldoende ventileert!
 

Soorten sfeerhaarden

Om te beginnen met de ouderwetse openhaard. Hartstikke leuk, hartstikke gezellig maar u heeft wel brandhout nodig, en dat is niet goedkoop! Bovendien moet u het haardhout naar binnen sjouwen en u heeft bij een openhaard wel een afvoerkanaal nodig. Alles bij elkaar geeft een openhaard veel werk en is behoorlijk prijzig.
 
Een andere beauty is de designhaard. Deze soort is er in vele modellen en ook in diverse interessante kleuren. Zo wordt uw sfeerhaard helemaal geÔntegreerd in uw woonruimte en iedereen zal verrukt zijn over het design maar ook over het gemak van deze designgashaard of houthaard of uiteraard uw bio ethanol haard.
 
De bio ethanol haard is een sfeerhaard die geweldig in opkomst is! Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de schoonheid. Het vlammenspel is niet te onderscheiden van het echte vlammenspel dat u aantreft bij een openhaard.
 
Er zijn twee soorten inbouwhaarden. Er is er een op hout en een op gas. Met beiden haalt u de opperste gezelligheid in huis.
 
Nog een fijn alternatief wat sfeerhaarden betreft is de elektrische sfeerhaard. De stekker in het stopcontact en meteen genieten!
 
Meest ideale sfeerhaard!
Alles tegen elkaar afgewogen is de bio ethanol haard de grote winnaar. De reden daarvan is dat de bio ethanol haard uiteindelijk de meeste voordelen geeft.
 
soorten sfeerhaarden