Een bio ethanol haard is gemaakt van de beste materialen

| Meer
materialen bio haard
 
 
 
 
 
 
Bio- ethanolhaarden worden gemaakt uit diverse materialen. Met de materialen wordt niet alleen gezorgd voor een mooi uiterlijk, ook de onderdelen moeten sterk en veilig in gebruik zijn.
 
Een materiaal dat vaak wordt gebruikt is aluminium. Dit materiaal staat bekend om zijn makkelijke bewerkingsmethoden. Het kan worden geanodiseerd, het oppervlak kan spiegelend worden gemaakt en het kan worden gekleurd.
Zuiver aluminium is zacht maar door diverse bewerkingen kan het hard worden gemaakt. Uiteindelijk geeft aluminium een aantrekkelijk en decoratief uiterlijk.
 
biohaard van glas
 
Een ander materiaal is glas. Het moet bestand zijn tegen hoge temperaturen en 400 graden moet kunnen worden weerstaan. Glas behoort tot één van de oudste materialen die er bestaan.
 
Staal. Het is een legering, zeg maar een mengsel van ijzer en koolstof. Daarnaast zitten er nog meer elementen in staal om op deze manier de eigenschappen positief te beļnvloeden.
 
Ook van beton wordt gebruik gemaakt. De band die rond de brander ligt is van zacht gegoten beton.
 
biohaard van beton
 
Waarom poedercoaten?
Bij het poedercoaten wordt er een organische deklaag op metaal opgebracht. Daarna wordt het voorwerp verwarmd waarbij het poeder kan uitharden. Het resultaat is een prachtige egale laag.
U kunt kiezen uit diverse kleuren en uit diverse texturen zoals hoogglans, mat en satijn.
 
Er zijn heel veel voordelen aan rvs. Geeft op de eerste plaats een schitterend uiterlijk, is echt onderhoudsvrij en weersbestendig. Ideaal als u uw bio- ethanol haard buiten wilt laten staan.
 
materialen bio haard